A la revista "El Mueble" del mes de setembre n'hi venia una altra de reposteria.
I mans a la massa, Vaig preparar el pastìs de nous i xocolate.
A quedat deliciós.
Vaig comprar aquesta safata a la botiga Ikea
ARV BRÖLLOP
Safata amb tapa 16,99 €
Us deixo la recepta.
Ingredients:
- 100 grams d'anous pelades
- 100 grams de xocolate negra amarga
- 4 ous
- 1 troç de pell de taronja confitada
- 80 grams de sucre
- 1/2 taça de cafè fortç
- sal
- Triturarem les nous fins obtenir una pols i tallarem la pell de taronja confitada en tires molt fines. Separarem les clares dels rovells. Batrem els rovells amb el sucre i muntarem les clares a punt de neu amb una miqueta de sal.
- Precalentarem el forn a 150º i fondrem la xocolate amb el cafè al bany maria o al microones. Quant ja estigui fos, ho incorporarem als rovells batuts. Hi afagirem les clares muntades i les tires de taronja.
- Untem un motlle rodó amb mantega. Aboquem la masa i posem al forn uns 30 minuts.
Consell: Es pot acompanyar al pastís amb un glacejat preparat amb 80 grams de xocolate negre fos i una cullarada de nata. S'esten amb una espàtula i es decora amb nous.
Bon Profit
No hay comentarios:
Publicar un comentario