Translate

miércoles, 1 de octubre de 2014

Pastís de nous i xocolate


A la revista "El Mueble" del mes de setembre n'hi venia una altra de reposteria.


 I mans a la massa, Vaig preparar el pastìs de nous i xocolate.


A quedat deliciós.


Vaig comprar aquesta safata a la botiga Ikea


ARV BRÖLLOP
Safata amb tapa 16,99 €


 Us deixo la recepta.


Ingredients: 
  • 100 grams d'anous pelades
  • 100 grams de xocolate negra amarga
  • 4 ous
  • 1 troç de pell de taronja confitada
  • 80 grams de sucre
  • 1/2 taça de cafè fortç
  • sal
  1. Triturarem les nous fins obtenir una pols i tallarem la pell de taronja confitada en tires molt fines. Separarem les clares dels rovells. Batrem els rovells amb el sucre i muntarem les clares a punt de neu amb una miqueta de sal.
  2. Precalentarem el forn a 150º i fondrem la xocolate amb el cafè al bany maria o al microones. Quant ja estigui fos, ho incorporarem als rovells batuts. Hi afagirem les clares muntades i les tires de taronja.
  3. Untem un motlle rodó amb mantega. Aboquem la masa i posem al forn uns 30 minuts.
Consell: Es pot acompanyar al pastís amb un glacejat preparat amb 80 grams de xocolate negre fos i una cullarada de nata. S'esten amb una espàtula i es decora amb nous.

Bon Profit


No hay comentarios:

Publicar un comentario